fbpx

Szövegírás

A releváns és meggyőző tartalom a konverziók alapköve. A szövegírás elengedhetetlen része marketing folyamataidnak, hiszen hiába tökéletes a honlap dizájnod, gondosan szerkesztettek és összeválogatottak a képeid és videóid, egy rossz szöveg mindent elronthat. A szövegírás egy alapos munkafolyamatot igényel, melyben ahhoz, hogy jó szöveg születhessen az alábbi pontokat szükséges szem előtt tartani: figyelemfelkeltőnek kell lennie, megragadni az olvasó figyelmét és vágyat ébreszteni benne a vásárlásra.

Az online marketing nélkülözhetetlen része a szövegírás. Elképzelhető, hogy egy jól megválasztott kép megragadja a vevőnk figyelmét, viszont a szöveged lesz a kulcs, amivel elérheted célodat, azaz olvasóból vásárlót generálsz. A szövegírás segít abban, hogy a megfelelő célközönségednek, a megfelelően hangvételben juttasd el az üzenetedet.

Szövegírásnál fontos szempont hogy a szövegek áttekinthetőek, érthetőek és informatívak legyenek. A szöveged tartalmának minőséginek, releváns és egyedinek kell lennie, tűnjön ki az olvasó számára a több ezer hasonló tartalom közül is. A szövegírás akkor sikerült jól, ha vágyat kelt az említett termék vagy szolgáltatás iránt és cselekvésre készteti az olvasót!

A szövegírást alkalmazzuk : keresőoptimalizálásnál (SEO), hírlevelek, PR-cikkek, webszövegek, bemutatkozó anyagok illetve hirdetések megalkotásánál!

Ha tudni szeretnéd milyen a jó szövegíró kattints IDE!