fbpx

Waze marketing

A Waze a világ legnagyobb közösségalapú közlekedési- és navigációs alkalmazása! Felhasználóinak száma évről-évre sokszorozódik, ezért is lehet különösen hatékony reklámfelület, bizonyos vállalatok esetében!

Kiknek ajánljuk?

Olyan útszéli benzinkutak, éttermek, hotelek, motelek, szállások, üzletek, bevásárlóközpontok vagy hasonló tevékenységi körrel rendelkező vállalatoknak, akik üzlethelyisége forgalmas út mellett helyezkedik el!

Miért ajánljuk?

A Waze hirdetésekkel alacsony költségvetésből, óriási eredményeket tudunk produkálni! Természetesen sikerességünk annak a függvénye is, hogy milyen forgalmas az út, ami mellett elhelyezkedik a hirdetőcég üzlete! A felhasználók az applikációban felugró hirdetéseinkre rákattinthatnak és egy gombnyomással odanavigálhatnak üzletéhez, felhívhatják vagy megtekinthetik weboldalát, illetve részletesebb információt olvashatnak a vállalatról az üzleti Waze profilon belül!

Hol jelennek meg a hirdetések?

Waze hirdetések futtatása során megjelenik a logónk a térképen és hirdetésünk azon autósok képernyőjén, akik a Waze applikációt használják és az üzletünk közelében haladnak el! Megjeleníthetünk nekik ajánlatokat, információkat cégünkről ez által, felhívhatjuk a figyelmet ezen a platformon is magunkra. Hirdetések megjelenítése:

  • „Billboard”/Hirdetőtábla bannerként/értesítésként
  • A Waze térképen logó formájában
  • A Waze keresőben

 

Waze marketing már 24.900 Ft-ért!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!