fbpx

Milyen témában vehetsz igénybe marketing tanácsadást?

A marketing számos területén állunk rendelkezésedre egy marketing tanácsadás alkalmával. Neked semmi más dolgod nincs, mint szemfülesen figyelni és magadba szívni az összes elhangzott információt, hogy ezeket kamatoztatni tudd saját vállalkozásodban.

Főbb témáink a következők:

  • Online marketing, mint kampánymenedzsment

Tanácsot tudunk adni az online marketingben használatos hirdetési platformok (Facebook, Instagram, Google, Waze,) telepítésében, kezelésében, menedzsmentjében. Ha arra vagy kíváncsi, hogyan indíts bombasztikus online kampányokat, hogyan menedzseld illetve optimalizáld mesterien hirdetéseidet, hogy azok a legnagyobb eredményt érjék el, akkor gyere el marketing tanácsadásunkra és válaszdezt a témakört válaszd!

  • Márkaépítés

Ha érik benned a brandépítés gondolata, akkor valószínűleg, felismerted (és ehhez általában kell egy kis idő), hogy mennyire fontos elhelyezni az emberek céged, illetve termékeidet.

A márkaépítés 3 alappillére az:

  1. Azonosítás
  2. Megjegyezhetőség
  3. Hitelesség

Marketing tanácsadásainkon megmutatjuk, hogyan építs márkát, tűnj ki a tömegből és válj egyedivé!

  • Közösségi média kommunikáció

Kommunikáció nélkül nem teljesülhet semmilyen célteljesülés, hisz ahhoz, hogy valaki bizalmát megnyerjük, kommunikálnunk kell hozzá. Továbbá megszólítás nélkül az ezekhez szükséges érzetet kialakítása sem működik, mint bizalom és hitelesség építés. Marketing tanácsadásainkon, vállalatod elemzése után megtaláljuk a „közös hangot”, célcsoportoddal és kommunikációs javaslatokat adunk, hogyan szólítsd meg követőidet és hogyan kommunikálj velük céljaid elérése érdekében. Megmutatjuk, hogyan építhetsz közösséget, illetve hogyan növelheted a vásárlóid beléd vetett bizalmát.

  • Holnapstratégia

Nem is gondolnád mennyit számít a weboldalad működése, dizájnja és felépítése. Mivel az online reklámjaid és publikációid odairányítják a felhasználókat, ezért érdemes rendben és „tisztán” tartani online „üzleted”! Ha vendég érkezik a házba, oly annyira kényelmesen és jól érezze magát ott, hogy el se akarjon onnan menni! Mi több, még hálálja is meg nekünk, hogy vendégül láttuk!

Ha szeretnéd megtudni mik a marketing tanácsadás előnyei KATTINTS IDE!