fbpx

Miért válassz debreceni reklámügynökséget? (2.rész)

Cikkünk első részében tisztáztunk néhány nagyon fontos részletet, miért érdemes vidéki, vagy debreceni reklámügynökséget választani egy fővárosi reklámügynökséggel szemben. Most eljött az idő, hogy néhány újabb érvel támaszuk alá az előző felvetésünket!

Ügyfélcentrikus szolgáltatás

Sok beszámolóból azt a következtetést sikerült levonnunk, hogy számos reklámügynökségnél az ügyfél úgy érezte, hogy nem az elvártaknak megfelelően kezelik őt. Sokszor érezték úgy, hogy sokkal inkább ők erőltetik a kommunikációt és teher az ügynökségnek mindez. Pont mintha a megbízott ügynökség szándékosan mellőzné őket és nem tartaná fontosnak a folyamatos kommunikációt. Debreceni reklámügynökségünk a legfontosabb tényezők közé helyezi az ügyfelekkel történő tiszteletteljes és rendszeres kommunikációt A közös munka így sokkal gördülékenyebbé és közvetlenebbé tehető. Ha kommunikálunk egymással és jól megértjük egymást, sokkal könnyebb a közös sikerekért dolgoznunk. Ügyfeleink sikeressége minket is motivál!

Könnyebb és dinamikusabb kapcsolattartás

Debreceni reklámügynökségként tudjuk, hogy kommunikáció és kapcsolattartás nélkül nem kellőképp hatékony az együttműködésünk. A könnyű kapcsolattartás létfontosságú a kiváló együttműködésre nézve. Ha az ügyfél a problémájával könnyen elér bennünket és gyorsan le tudjuk reagálni a felmerülő problémákat, az nem csak az üzleti részben elengedhetetlen tényező, de a bizalmi viszonyok is könnyebben kialakulnak. Ha pedig bízhatunk egymás megértő és nyugodt kommunikációjában sokkal szívesebben kommunikálunk és természetesen sokkal eredményesebben. Az ND Marketing, mint debreceni reklámügynökség tudja jól, hogy a személyes konzultáció mindig sokkal sikeresebben zárul, mint bármi egyéb akár telefonos vagy e-mailes kommunikáció. Dinamikus, érthető és személyre szabott kommunikáció.

Szervezett csapat

Debreceni reklámügynökségünk kiváló szakemberekkel működik együtt. Webfejlesztők, programozók, arculattervezők, szövegírók, marketing menedzserek és projektmenedzserek állnak ügyfeleink rendelkezésére. A dinamikus kapcsolattartásnak köszönhetően rendkívül gördülékeny munkavégzést tudunk prezentálni ügyfeleink felé. Emellett kiváló kapcsolathálózattal rendelkezünk a médiumok és különböző nyomdák felé.

Debreceni reklámügynökségünk teljes körű marketingszolgáltatással áll az ambiciózus, céltudatos vállalkozók rendelkezésre.