fbpx

WAZE Marketing

A Waze a világ legnagyobb közösségalapú közlekedési is navigációs alkalmazása. Folyamatosan bővülő felhasználói köre miatt, kiváló lehetőség cégünk megismertetésére és népszerűsítésére. A Waze marketing előnyei közül talán az egyik legfontosabb, hogy minimális büdzsével is felkerülhetünk a „térképre”. A térkép szót ebben az esetben szó szerint is érthetjük. Ugyan is a navigációs alkalmazásban a vállalkozásunk logója megjelenik, így navigáció közben is könnyen megtalálhatják a felhasználók.

Hol jelenhet még meg hirdetésünk? A térképen kívül a Waze keresőjében is megjelenik vállalkozásunk, szóval nem csak akkor kerülhetünk fókuszba, ha a felhasználók az üzletünk vagy vállalkozásunk közelében haladnak el, hanem ha rákeresnek a keresőben a nevére vagy kategóriájára azonnal oda is navigálhatják magukat.

A büdzsére visszatérve hirdetésünk már napi 2 dollárért megjelenik az alkalmazásban. 1000 megjelenésért 1 dollárnyi költséget számol fel az alkalmazás, ami rendkívül kedvező ár.

Kinek is ajánljuk a WAZE marketinget?

Olyan vállalkozások számára, amelyeknek egy forgalmas út környékén helyezkednek el, rendkívül jól megtérülő hirdetési forma. Éttermek, benzinkutak, hotelek, motelek, szállások, üzletek, bevásárló központok és hasonló profilú vállalkozások számára ajánlott reklámfelület.

Az ND Marketingnél a WAZE marketinget is profi szinten menedzseljük. Amennyiben lát potenciált ebben a hirdetés formában, kérjen ajánlatot és kezdődhet is a közös munka!