fbpx

Turbózd fel a kampányaidat Októberben és Novemberben! 1 rész.

Halloween és Szinglik napja

Mint tudjuk a kereskedelem a marketinggel karöltve beemelt néhány olyan jellegzetes napot, amivel a vállalkozások és cégek megsokszorozhatják bevételeiket. Természetesen ezeken a jellegzetes napokon jelentős és kiemelt akciók várják a vásárlókat. Néhány ilyen napot írunk le következő cikkeinkben.

  1. Halloween – Október 31.

Egy hagyományos Ír ünnepnek indult, ám manapság már a legtöbb országban ünneplik a Halloween-t. A töklámpás faragástól a különböző rémísztő maskarák felöltéséről nevezetes ez a nap, amit természetesen a kereskedelem és a marketing is a saját javára fordított. Ez a nap is alkalmassá vált különböző akciók promózására. Ilyenkor általában a hirdetés kreatívjain (képein) megtalálhatók a faragott rémísztő töklámpások valamint az erre az időszakra jellemző ijesztő motívumok (pókok, pókháló, boszorkányok, zombik) Ez a nap nagy népszerűségnek örvend már Magyarországon is. Mindenképp érdemes egy jó kis akcióval a saját vállalkozásunk bevételét is megnövelni ez a nap apropóján. Akár duplázni, de nem ritka, hogy triplázni is lehet a bevételt!

  1. Szinglik napja – November 11.

Kínából indult az őrület és elképesztő számokat produkál. Indulása óta minden évben rálicitál az előző évre. Az elnevezés nem szorul túl nagy magyarázatra hisz magától értetődik. A szingli nők lettek a célcsoport és ez a célzás mindent vitt. Óriási bevételeket hozott. Magyarországon is érdemes meglovagolni ezt a napot, hisz egy újabb apropója valami kis „extrának”, ami bevételnövekedést eredményezhet. Az egyedülálló nők kiváló célcsoportnak bizonyulnak és nagy vásárlóerőt képviselnek. Néhány kampányt mindenképp megér, mert nagy potenciált rejt ez a nap is.

Ezekre a napokra érdemes neked is rálicitálnod, hisz akár megtriplázhatod bevételeidet ezen időszakokban! Ha nincs időd ezekkel a kampányokkal foglalkoznod keress minket bátran. Az ND Marketing áll rendelkezésedre az év minden szakaszában, hogy segítsen bevételeid növelésén!

Cikkünk következő részében további jeles napokat írunk le, amivel tovább növelheted céged és vállalkozásod bevételét.

A Cikkünk 2. részéért Kattint Ide!