Közösségi média menedzsment - ND Marketing

KÖZÖSSÉGI MÉDIA MENEDZSMENT

„Aki nem kommunikál, az nem is létezik” – tartja a mondás. Ez hatványozottan igaz a cégekre és általánosságban az üzleti életben is. A közösségi média azért jött létre, hogy összekapcsolja az embereket, jelen esetben a cégedet a potenciális vásárlókkal. Egy marketingkommunikációs csatorna, ahol nem csupán elérheted a terméked/szolgáltatásod után érdeklődőket egy-egy promócióval, hanem aktív kapcsolatot létesíthetsz kedvelőiddel.

Olyan közösséget építhetsz, ami később kiválóan kamatoztatható vállalatod számára, több szempontból is. Ha rendszeresen, szimpatikusan publikálsz céged életéről, közösségépítés mellett óriási bizalmat építhetsz leendő vásárlóidban, ami hozzájárul céljaid és konverziós folyamataid teljesüléséhez!

Mark Zuckerberg év eleji bejelentése alapján – miszerint megváltozik a Facebook algoritmusa, az üzleti oldalak hátrányba kerülnek – a marketing egyik elengedhetetlen része lesz a releváns Facebook kommunikáció!

Kiknek ajánljuk:

Mark Zuckerberg “Facebook Zero” bejelentése óta, minden üzleti oldalnak!

kiknek
mirol

Miért szükséges?

  • Márkát és imázst építhetsz
  • Bizalomépítő, vonzó megjelenést publikálhatsz célközönséged számára
  • Közösséget építhetsz és “hypeolhatsz”
  • Rajongótábort és vevőket verbuválhatsz
  • Vevőkör gyarapíthatsz

Miért? Hogyan? Mit?

Első lépésként partnereinkkel közösen meghatározzuk az elérni kívánt céljainkat. Célunk lehet például az interaktivitás növelése, rajongótábor gyarapítás, népszerűség növelése, stratégia kommunikáció. A közösségi média kommunikáció kulcsa az aktív kommunikáció.

A rendszeres, aktív bejegyzés közzététel során követőink lojálissá, érdekeltté válnak cégünk iránt és elköteleződnek márkánk mellett, ezáltal növeljük hűséges vevőink számát! A közösségi oldalakon való rendszeres kommunikációval létrehozunk egy olyan lojális közösséget, akik fejében a megfelelő, pozitív kép él vállalatunkról.

mit-meg

Már akár 29.900 Ft / hó áron!

Pontos díjkalkulációért kérj árajánlatot e-mailben!

Árajánlatot kérek!