Webfejlesztés - ND Marketing

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Nincs még weboldalad? Ne tétovázz, hisz tudod, a 21. században „amelyik cégnek nincs, weboldala, nem is létezik!”Bemutatkozó oldal vagy webshop? Amelyiket szeretnéd! Intézzük a domain címet és a tárhelyet, Neked ezzel sem kell foglalkozni! Egyéni dizájn vagy sablon? Rád bízzuk, Neked csak meg kell álmodni! Készítünk látványtervet, és ha tetszik, akkor már készül is a weboldalad!

Webfejlesztés szolgáltatásaink:

landing-page-ikon

Bemutatkozó oldal

A bemutatkozó oldal azt a célt szolgálja, hogy bemutasd céged a weben és kicsit közelebb hozd az érdeklődőt offline értékesítéseidhez! Olyan vállalkozásoknak ajánljuk, akik egyszerűen csak jelen szeretnének lenni az online világban és nem akarnak a weboldalukon értékesíteni!

webaruhaz-ikon

Webáruház

A webáruház azt a célt szolgálja, hogy bemutasd termékeidet/szolgáltatásaidat is a weboldalon és tudd azokat értékesíteni a látogatók számára. Az érdeklődőknek csupán kosárba kell helyezni termékedet/szolgáltatásodat, néhány adat megadása után pedig a vásárlás gombra kattintva az adatbázis már fel is vette nekünk a megrendelést! Olyan vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek célja online (is) értékesíteni!

webfejlesztes-ikon

Webfejlesztés

Már van weboldalad de elavult? Esetleg idejét múlta és modernizálnád? Nem működik úgy, ahogy szeretnéd? Felmérjük igényeidet és tovább fejlesztjük weboldalad!

Weboldal készítés már 99.900 Ft-tól!

Pontos díjkalkulációért kérj árajánlatot e-mailben!

Kapcsolatfelvétel