fbpx

Miért válassz debreceni reklámügynökséget? 1.rész

Összefoglaljuk néhány lényeges pontba, miért is érdemes vidéki, akár debreceni reklámügynökséget választani egy fővárosi reklámügynökséggel szemben.

Kedvezőbb ár mégis magasszintű szolgáltatás

A fővárosi viszonyokhoz képest, egy debreceni reklámügynökség alacsonyabb árat tud biztosítani ügyfelei számára. A kelet magyarországi díjazáshoz mérten pozícionáltuk árainkat, figyelembe véve a keleti régióra jellemző alacsonyabb béreket, gazdasági helyzetet és egyéb pénzügyi különbségeket. Ezzel szemben a szolgáltatás színvonalában tartani tudjuk a fővárosi magas szintű elvárásokat, mi több, képesek vagyunk túl is teljesíteni.

Gyorsabban reagálunk a megkeresésekre és megbízásokra

Nagyon fontosnak tartottuk a dinamizmust, valamint a rugalmas és gyors reagálást. Kijelenthetjük, hogy debreceni reklámügynökségünk rendkívül gyorsan reagál minden egyes új megkeresésre, megbízásra. Személyre szabott árajánlatot akár a megkereséstől számított 12 órán belül tudunk prezentálni ügyfeleink számára. Ez egy budapesti reklámügynökségnél akár több napot is igénybe vehet. Büszkék vagyunk még az ügyfél kommunikációnk sebességére is. A lehető legritkább esetben fordul az elő, hogy (munkaidőn belül) nem válaszolunk 1-2 óra alatt ügyfeleink e-mailjeire vagy telefonos megkereséseikre. Ha esetleg másik hívásban volnánk a lehető legrövidebb idő alatt visszahívjuk ügyfeleinket. Többek között a gyorsaság az, amivel sikerült debreceni reklámügynökségként a piaci versenytársaink fölé kerekednünk, ily rövid idő alatt.

Magas színvonalú kiszolgálás

Debreceni reklámügynökségként a gyors munkavégzés mellet nagyon fontosnak tartjuk a minőségi munkavégzést. Mivel sokszor úgy érezzük, hogy az elvégzett munka ügyfeleinknek már „tegnapra” is késő, ezért igyekszünk országos szinten kimagasló tudással, a lehető legrövidebb idő alatt végrehajtani kéréseiket! Partnereink, ha nem lennének megelégedve a munka minőségével, a tempó mit sem érne. A két tényező kulcsmomentum üzletpolitikánkban.

 

Kedvező ár, kiemelkedő gyorsaság és minőségi munkavégzés debreceni reklámügynökségünk magáért beszélő referenciái.

 

Kattints ide és olvasd el a Miért válassz debreceni reklámügynökséget cikkünk 2. részét!